Virtus1920 nie nie nerfimy przy obecnym stanie ze m ring nie spada i każdy biega na hotkeyach tylko takie zmiany mogą dać życie sorkowi i druidowi
Srox ewentualnie zrobić tak jak jest na niektórych 7.4-7.6 ze jeśli leczysz się ręcznie lub manasujesz się daje ci 100% uh czy mf a z hotkeya przykładowa wartość 60-70% z 100
Syndykat myślę że to jest nie do ogarnięcia
Srox dlaczego ? Wszystko jest do ogarniecia kwestia tego czy @Pavlus potrafi, jeśli na innych ots 7.4-7.6 z otclientem takie coś jest to czemu tutaj miało by nie wejść ?
myślę że to nie kwestia nerfa eka tylko bufa magicznych albo np dodanie możliwości kupowania mr -co ułatwi gre magiem ale np za odpowiednia cenę
Srox jest to tez jakaś opcja myśle ze przydałby się jakiś osobny test serwer z postacami 300 lev żeby potestować to i później jakby było Ok to można by wrzucić na serwer.
Syndykat no test by się przydał ale dla ludzi co faktycznie chcą testować
Srox trzeba @Pavlus przymeczyc żeby odpalił jakiś test i można w kilka osób od was i kilka od nas wejść i potestowac
Mr dać do sklepu. E ringi tylko dla ms ed
Syndykat Nawet mam kilka pomysłów
To wejdź na discorda do nas może coś ciekawego podpowiesz Oczywiście w godzinach wieczornych
Ostatniekontopisiora wchodzić na dc żebyś matule mi wyzywał? Nie dzięki
i jakies buffy dla druida bo mam 80 ed a nie moge 100 rp na poxa zgasic, jakis zart