Witam.
Chiałem przestawić poradnik na prosty i szybki poradnik na te o to questy 😉
Zaczynamy w depo w Politechlandi i udajemy się za czarną kreską

Nastepnie:
- Żółta Linia prowadzi nas na Crown Legs Quest aby go wykonać potrzebujemy 40 poziom
Wchodzimy do budynku zabijamy 2 orc waroldy następnie wchodzimy piętro wyżej zabijamy warlocka oraz dragon lorda i wchodzimy na 2 piętro gdzie spotykamy demona oraz Skrzynkę ze Spodniami 😉
2.Fioletowa Linia - Prowadzi nas na Golden Boots Magic Sword Ornamend shield i chyba Pharao sword 😉
Aby wykonać ten quest będziemy potrzebować crocodole boots oraz minimum 80 lvl następnie udajemy sie
do budynku do którego prowadzi fioletowa linia następnie przechodzimy przez bramkę zabijamy Orshabaala oraz Ancient Pharao kładziemy crocodile boots. przeciągamy wajchę tutaj mamy już do czynienia z Hexadecimentalem oraz 2 Orshabalami zabijamy badz brzebiebamy i zbieramy skrzynki 😉

- Stonecutter Axe Quest 80lvl / Knight Legs 20lvl
Aby wykonać ten quest potrzebujemy minimum 80 lvl postaci
Udajemy się za czarna linia wchodzimy w dziurę tuz obok po prawej w miejscu którym stoi moja postać (ss niżej) mamy quest na Knight legs tutaj mamy do zabicia 3 Hydry następnie udajemy się do miejsca zaznaczonym X
po drodze będziemy musieli uporać się z labiryntem warlocków

Schodzimy na dół w miejcu X tutaj zabijamy demona oraz 2 dragon lordy i mamy bramkę 80 lvl 😉
Za bramka mamy już do czynienia z Orshabaalami i Dragon Kingami jest ich dość sporo i bardzo szybko się respia
wybijamy bądź prosimy kogoś aby wyczyścił i cieszymy się SCA 🙂

Dzięki za uwagę 😉
Mam nadzieję, że komuś się przyda ;D
Postaram Się niedługo dodać następny poradnik 🙂
Pozdrawiam